Med flødestuvet kantareller med et strejf af citrus og hvidløg
120,-
Vitello tonato
Vitello tonato toppet med kapers, syltede rødløg og ærteskud.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
120,-
Fanølaks på sprød salat
Koldrøget Fanølaks, sprød salat, brunoise af agurk, sprød radise, peberrodscreme med tyttebær og friske krydderurter.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
120,-
“Den lille snack”
Kokkens valg af pølse, oliven, ost samt brød og smør.
85,-
Friskbagt brød
Med brunet smør og Fanø salt
40,-
Hovedretter
Dagens fisk
Dagens fisk, smørstegt med sauce blanquette, ærtepuré, frisk dampede grøntsager og små kartofler vendt i smør og dild.
275,-
Stegt andebryst
Stegt andebryst på bund af grønkåls sautér med rødløg, hokkaidopure, dagens kartoffel samt lækker andesky med timian og et strejf af orange.
275,-
Medaljon af oksemørbrad
Serveres med frisk torvegrønt, dagens kartoffel samt smagfuld sauce med kantareller, toppet med sprøde rodfrugte chips.
375,-
Wienerschnitzel af kalv
Wienerschnitzel af kalv, braiserede kartofler, ærte sautér, wienerdreng og smørsauce.
195,-
Pasta Linguine
Pasta Linguine med alt godt fra havet, oliven, kapers samt friske tomater. Toppet med friskhakket persille.
175,-
Pasta Penne
Pasta Penne med cremet tomatflødesauce med basilikum, med en smule chili og hvidløg, strimler af saftig oksemørbrad, friteret basilikum og toppet med frisk revet parmesan flager.
Fås også vegetarisk (V) med Burrata.
195,-
Desserter
Gammeldags æblekage
Ægte vanilje, hjemmelavet crumble, lind flødeskum og chokoladespåner.
90,-
Lun chokolade fondant
Hjemmelavet lun chokolade fondant med saltkaramel is samt hindbærcoulis.
120,-
Hjemmelavet pæretærte
Pæretærte med mazarin, hjemmelavet vaniljeis samt chokoladesauce.
120,-
Den hvide dame
Lun smørristet brød med Den hvide dame (brie fra Arla unika) toppet med hjemmelavet portvinssyltede blommer, balsamico glace og ærteskud.
110,-
3 slags oste med sødt og sprødt
3 slags oste med sødt og sprødt, samt brød og smør