Vol au vent med stuvet kantareller og plukket kylling, toppet med friske krydderurter.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
110,-
Fanøskinke
på spinatpude, sprød salat, ramsløgsaioli, syltede rødløg samt friske krydderurter.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
100,-
Koldrøget Fanølaks
på marineret sprød salat, Dijonnaise og hjemmelavet semidry cherrytomater samt friske krydderurter.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
115,-
Vitello tonnato
med balsamico, syltede rødløg, kapers samt ærteskud.
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
100,-
Burrata
Burrata på salat af stegte grønne asparges, broccoli, mixtomater, ristede pinjekerner, olivenolie og friske krydderurter.
Fås også med skiver af Bressola fra slagter Christiansen til kr. 135
Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.
110,-
Tigerrejer
Vores take på "Gambas al ajillo". Tigerrejer, tomat, asparges, kartoffel, olivenolie, hvidløg og chili samt brød.
110,-
“Den lille snack”
Kokkens valg af pølse, oliven, mandler, ost samt brød og smør.
95,-
Hovedretter
Dagens fisk
Dagens fisk, meunierestegt, lækker cremet hvidvinssauce, blomkålspuré med et hint af rødbede, friskdampede grøntsager, og små nye danske kartofler vendt i smør og dild.
295,-
Hvidvins braiseret svinekæber
Hvidvins braiseret svinekæber fra Dyrbar/velfærdsgrise, serveret i egen kraftig sauce med årstidens grønt a la frikassé, toppet med persille og friske krydderurter, hertil små nye danske kartofler.
255,-
Ribeye 250g
Ribeye 250g fra Dyrbar/velfærdsokse, stegte grøntsager og frisk torvegrønt, råstegte kartofler med krydderurter, smagfuld bearnaisesauce toppet med friske krydderurter.
325,-
Supreme unghanebryst
Supreme unghanebryst med sprødt skind, kraftig nedkogt kyllingesky med estragon samt torvegrønt og dagens kartoffel.
255,-
Pasta Penne alla Puttansca
Pasta penne alla Puttansca, kraftig tomatsauce med masser af smag, en anelse chili og hvidløg, kapers, oliven, toppet med hakket persille og parmesanflager.
Fås og med friske blåmuslinger, eller med kylling til kr. 195
165,-
Rødvins braiseret Fanø okse
Rødvins braiseret Fanø okse fra Angus og Merino, serveret i egen kraftig sauce med årstidens grønt, toppet med råsyltede bær og friske
krydderurter, hertil små nye danske kartofler.
275,-
Wienerschnitzel af kalv
Wienerschnitzel af kalv, braiserede kartofler, dampede ærter, wienerdreng og smørsauce. Tilkøb af smagfuld bearnaisesauce kr. 25
225,-
Desserter
Panna Cotta
Panna Cotta med masser af ægte vanilje, toppet med Mango/passions coulis.
90,-
Friske jordbær
Friske jordbær med rørsukker, Arla Unika 48% fløde, hjemmelavet vaniljeis, samt krystalliseret hvid chokolade.
100,-
Eton mess
Eton mess, friske bær, vaniljecreme, makroner, fløde og toppet med små marengs.
90,-
Gateau Marcel
Gateau Marcel med 70% choklolade, hertil hjemmelavet vaniljeflødeis, toppet med syrlig hindbærcoulis og bær.
110,-
3 slags oste
3 slags oste fra Arla Unika med sødt, sprødt og brød.