Hovedgaden 57, Fanø

Aftenmenu

Forretter

Vol au vent med kantareller

Vol au vent med stuvet kantareller og plukket kylling, toppet med friske krydderurter. Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.

110,-

Fanøskinke

på spinatpude, sprød salat, ramsløgsaioli, syltede rødløg samt friske krydderurter. Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.

100,-

Koldrøget Fanølaks

på marineret sprød salat, Dijonnaise og hjemmelavet semidry cherrytomater samt friske krydderurter. Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.

115,-

Vitello tonnato

med balsamico, syltede rødløg, kapers samt ærteskud. Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.

100,-

Burrata

Burrata på salat af stegte grønne asparges, broccoli, mixtomater, ristede pinjekerner, olivenolie og friske krydderurter. Fås også med skiver af Bressola fra slagter Christiansen til kr. 135 Serveres med friskbagt brød og brunet smør med Fanø salt.

110,-

Tigerrejer

Vores take på "Gambas al ajillo". Tigerrejer, tomat, asparges, kartoffel, olivenolie, hvidløg og chili samt brød.

110,-

“Den lille snack”

Kokkens valg af pølse, oliven, mandler, ost samt brød og smør.

95,-

Hovedretter

Dagens fisk

Dagens fisk, meunierestegt, lækker cremet hvidvinssauce, blomkålspuré med et hint af rødbede, friskdampede grøntsager, og små nye danske kartofler vendt i smør og dild.

295,-

Hvidvins braiseret svinekæber

Hvidvins braiseret svinekæber fra Dyrbar/velfærdsgrise, serveret i egen kraftig sauce med årstidens grønt a la frikassé, toppet med persille og friske krydderurter, hertil små nye danske kartofler.

255,-

Ribeye 250g

Ribeye 250g fra Dyrbar/velfærdsokse, stegte grøntsager og frisk torvegrønt, råstegte kartofler med krydderurter, smagfuld bearnaisesauce toppet med friske krydderurter.

325,-

Supreme unghanebryst

Supreme unghanebryst med sprødt skind, kraftig nedkogt kyllingesky med estragon samt torvegrønt og dagens kartoffel.

255,-

Pasta Penne alla Puttansca

Pasta penne alla Puttansca, kraftig tomatsauce med masser af smag, en anelse chili og hvidløg, kapers, oliven, toppet med hakket persille og parmesanflager. Fås og med friske blåmuslinger, eller med kylling til kr. 195

165,-

Rødvins braiseret Fanø okse

Rødvins braiseret Fanø okse fra Angus og Merino, serveret i egen kraftig sauce med årstidens grønt, toppet med råsyltede bær og friske krydderurter, hertil små nye danske kartofler.

275,-

Wienerschnitzel af kalv

Wienerschnitzel af kalv, braiserede kartofler, dampede ærter, wienerdreng og smørsauce. Tilkøb af smagfuld bearnaisesauce kr. 25

225,-

Desserter

Panna Cotta

Panna Cotta med masser af ægte vanilje, toppet med Mango/passions coulis.

90,-

Friske jordbær

Friske jordbær med rørsukker, Arla Unika 48% fløde, hjemmelavet vaniljeis, samt krystalliseret hvid chokolade.

100,-

Eton mess

Eton mess, friske bær, vaniljecreme, makroner, fløde og toppet med små marengs.

90,-

Gateau Marcel

Gateau Marcel med 70% choklolade, hertil hjemmelavet vaniljeflødeis, toppet med syrlig hindbærcoulis og bær.

110,-

3 slags oste

3 slags oste fra Arla Unika med sødt, sprødt og brød.

120,-